top of page

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Επιτροπή Κρίσης του Εικαστικού Διαγωνισμού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Μένοντας σπίτι…», τον οποίο διοργάνωσε το 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που με χαρά, κέφι και πολλή φαντασία έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Οι συμμετοχές διακρίθηκαν σε τέσσερεις ηλικιακές κατηγορίες: A΄ – Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,

Δ΄-ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ και ΛΥΚΕΙΟ, καθώς και σε κατηγορίες, ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιήθηκε: «ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ», «ΣΧΕΔΙΟ», «ΓΛΥΠΤΙΚΗ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ», «ΚΟΛΛΑΖ», «ΚΟΜΙΚ», «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ», «ΒΙΝΤΕΟ», «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» και «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ». Επίσης, ο διαγωνισμός έδινε ελευθερία ως προς τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και ως προς το αν τα έργα θα είναι ατομικά ή ομαδικά. Δόθηκαν τρία βραβεία για κάθε κατηγορία, καθώς και Βεβαίωση Συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το σχολείο μας πρωτοπορεί και κερδίζει τις εντυπώσεις ,για άλλη μια φορά. Στην κατηγορία "ΒΙΝΤΕΟ"- ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, κέρδισε το 1ο βραβείο για το βίντεο που δημιούργησαν τα παιδιά του τμήματος Β1, της Β' τάξης του σχολείου μας, με την υπεύθυνη καθηγήτρια Φιλολογικών Α.Τουτουδάκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την καθηγήτρια για την προσπάθειά τους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους από την πολύμηνη καραντίνα, λόγω του COVID-19.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page